Effie presenteert de jury van 2020

02-06-2020 (17:10) - Prijzen

Effie heeft de jury van 2020 bekendgemaakt. De voorzitters van de vier vakjury’s zijn: Valerie van Schaick van Nestle (Gedrag Lange termijn), Karen de Loos van KIK Communicatie (Gedrag Korte termijn), Tim Claassen van Havas Lemz (Maatschappelijke Impact), Hans Middelhoek van USP Company (Merk) en de voorzitter van de hoofdjury is Alfred Levi van Ahold.
 
De jury bepaalt welke cases van 2019 een Effie Award verdienen. De stuurgroep Effie Awards en het VEA- en BVA-bestuur hebben gezamenlijk de samenstelling bepaald. Daarbij is gekeken naar een goede balans tussen ervaring, profiel en branche. Met als doel vier sterke vakjury’s: voor de categorieën Merk, Maatschappelijke Impact, Korte-termijn en Lange-termijn gedragscampagnes. Bekijk hier het overzicht met alle juryleden.
 
Heleen Crielaard (Effie Stuurgroep) laat weten: ‘Dit jaar hebben zich opnieuw veel en goede kandidaten aangemeld voor de jury. In dit bijzondere jaar, waar Covid zeker invloed zal hebben op de aard en het aantal effiecases, hebben we een mooie jury klaarstaan om effectiviteit te beoordelen. Fijn dat er opnieuw veel top-professionals hun expertise willen inzetten voor de Effie.’