Er kan gestemd worden voor de Best Social Awards 2021

04-03-2021 (14:04) - Prijzen

De achtste editie van de Best Social Awards komen er aan, wat betekent dat er weer gestemd kan worden! Dit jaar zijn er een paar gloednieuwe categorieën toegevoegd, waaronder Beste Livestream en Beste Internationale Campagne.
 
De prestigieuze categorie Beste Merk dit jaar opgedeeld in verschillende social kanalen. De uitreikingen van The Best Social Awards 2021 vinden plaats op 2 en 3 juni 2021, waarvan de business categorieën worden uitgereikt op de eerste dag en de audience categorieën op de tweede dag. Van woensdag 3 t/m vrijdag 26 maart kunnen bedrijven hun cases insturen voor de business categorieën. De awardshow worden uitgezonden via een livestream.
 
Beste merk
Dit jaar wordt de categorie Beste Merk opgedeeld wordt in Beste Merk op TikTok, Beste Merk op Instagram en Beste Merk op Youtube. Bedrijven kunnen dit jaar ook voor het eerst een award winnen voor Beste Internationale Campagne. Hiermee wordt gedoeld op campagnes gemaakt door Nederlandse bedrijven, die succesvol de grens over zijn gegaan. Als laatste is de categorie Beste Livestream terug van weggeweest, die vanzelfsprekend nieuwe relevantie heeft gevonden in deze tijd.

Eerdere winnaars
Vorig jaar won DEPT de award voor Beste Agency, Rijksoverheid won de award voor Beste Campagne en Videoland won Best Positive Impact met de documentaire ‘Bont Girl’ van Famke Louise. Dit jaar is die laatste categorie, gesponsord door Boomerang Agency, ook weer terug.

Kosten
Het inzenden van een case voor de business categorieën kost de eerste twee weken van de inzendperiode (3 maart t/m 18 maart) €200,00. De laatste week is dit €250,00. Voor de categorie Beste Talent geldt een uitzondering: hiervoor is inzenden gratis. Inzenden kan via thebestsocialawards.nl

Audience
Ook is het vanaf nu mogelijk om suggesties in te sturen voor de Audience categorieën zoals Beste TikTokker, Beste Personality, Beste YouTuber en Beste Bericht van de Buurman. Ook hier zijn een aantal nieuwe categorieën aan toegevoegd, waaronder Beste Clubhouser en Beste 65-plusser. Suggesties insturen kan via de website van The Best Social Awards. Vorig jaar vielen onder andere de populaire Orgel Joke en NikkieTutorials in de prijzen tijdens hét social event van het jaar. The Best Social Awards wordt dit jaar ondersteund door Blue Microphone, Logitech G, SNAP, Triple8, Q-Music, Boomerang Agency en Pet’s Place.