FD Gazelle Award 2019 voor SchaalX Holding

14-11-2019 (11:15) - Prijzen

SchaalX Holding BV (SchaalX en SCHAAL+) is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee FD Gazelle 2019. Rik de Boer, directeur en oprichter van SchaalX en SCHAAL+, neemt deze week de FD Gazelle Award in ontvangst.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad jaarlijks uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar worden de awards voor de 16e keer uitgereikt, waarbij gekeken wordt naar omzetgroei, groei van werknemers (bijdrage aan de Nederlandse werkgelegenheid) en winstgevendheid van de onderneming.

Rik de Boer: “We zijn enorm trots om dit jaar FD Gazelle te zijn. Het is mooi dat we na 15 jaar in staat blijven om ons te vernieuwen en daarmee één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. Er is een nieuwe koers uitgestippeld met een focus op nieuwe marktsegmenten en op uitbreiding van onze dienstverlening. Onze digital programma’s en incompany trainingen sluiten goed aan op onze bestaande diensten en op een groeiende behoefte aan digital marketing- en communicatiekennis in de markt. De FD Gazelle Award 2019 bevestigt het succes van onze inspanningen.”

SchaalX is 15 jaar specialist in executive search, werving en selectie en interimbemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals. SCHAAL+ werft, selecteert, ontwikkelt en begeleidt young professionals in digital marketing, digital communication en digital design. Daarnaast verzorgt SCHAAL+ incompany trainingen voor (digital) marketing-,
communicatie- en designteams.