Full Frame grote winnaar Communicatieprijs Brabant

23-02-2017 (14:37) - Prijzen

De Communicatieprijs Brabant is de grootste regionale communicatieprijs van Nederland. Full Frame deed dit jaar voor het eerst mee aan de wedstrijd en schreef zich in voor twee van de acht categorieën: ‘Interactief, digitaal & sociale media’ en ‘Beeldcommunicatie’.


Tijdens de feestelijke uitreiking op 16 februari beoordeelde een vakjury de inzending van Full Frame als beste binnen de categorie ‘Beeldcommunicatie’. Op basis van een live stemronde onder de aanwezigen ging Full Frame ook met de publieksprijs ‘Beste maker van 2016’ naar huis.


De winnende video van Full Frame gaat over Landgoed De Wielewaal, dat tot 2005 werd bewoond door Frits Philips. Toen het landgoed vorig jaar in de verkoop kwam, kreeg Full Frame de opdracht om de woning internationaal onder de aandacht te brengen. Het resultaat is de korte film ‘Philips Heritage: your next residence?’, waarin we drie butlers volgen die zich klaarmaken voor de nieuwe bewoner. De video is inmiddels ruim een miljoen keer bekeken en zelfs de New York Times schreef erover.


De vakjury van Communicatieprijs Brabant was onder de indruk van de speelse en originele wijze waarop kijkers op de hoogte worden gebracht van de koopargumenten voor dit landgoed. Enkele quotes uit het juryrapport: “Het is een meeslepende en doeltreffende film”, “Full Frame toont lef met deze gewaagde video” en “De aanpak van de video werkt doelgroepverbredend”. Full Frame is ontzettend trots met deze waardering van de vakjury en de prijs van het publiek.