Inschrijven voor Stevie Awards for Great Employers nu mogelijk

Inschrijven voor Stevie Awards for Great Employers nu mogelijk

02-04-2019 (09:42) - Prijzen

Stevie Awards aanvaardt inzendingen voor de vierde jaarlijkse prijs voor Great Employers die 's werelds beste bedrijven om te werken huldigt. Daarnaast worden HR teams, professionals, leveranciers, nieuwe producten en diensten beloond die helpen bij het creëren van uitstekende werkplekken.


Alle individuen en organisaties wereldwijd - publiek en privé, for-profit en non-profit, groot en klein - mogen nominaties indienen bij de Stevie Awards for Great Employers. De early-bird inzendingsdeadline met lagere inschrijvingskosten is op 1 mei.


De finale inzendingsdeadline is op 5 juni, maar late inzendingen zullen nog tot en met 17 juli worden aanvaard, mits betaling van een vergoeding voor late inschrijving. De winnaars van de Stevie Awards worden vervolgens gekozen door een internationale jury van meer dan 50 kaderleden.


Op 15 augustus worden de finalisten bekendgemaakt. De winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie Award worden onthuld op 20 september tijdens een gala in New York City.


de categorieën:

Employer of the Year Awards – Werkgever van het Jaar Awards
HR Achievement Awards – HR Prestatie Awards
HR Individual Awards – HR Individu Awards
HR Team Categories – HR Team Categorieën
Solution Provider Awards – Solution Provider Awards
New Product & Service Categories – Nieuw Product & Dienst Categorieën
Software
Trainingprogramma’s of Media
Gecureerd Trainingsplatform van het Jaar
 

Stevie Award winnaars in 2018 waren onder meer Allianz Partners, AstraZeneca / MedImmune, Benefax, Ceridian, Citizens Bank, Daimler AG, Deutche Telekom Services Europe GmbH, ej4, Gamelearn, Globe Telecom, Smile Brands, SweetRush, TaskUs en VESTEL.