Inschrijving International Business Awards geopend

21-03-2019 (10:18) - Prijzen

De Stevie® Awards heeft de inschrijvingen geopend voor de 16e jaarlijkse International Business Awards® (IBAs), die elk jaar nominaties van organisaties in meer dan 70 landen en regio's ontvangt. De laatste inschrijvingsdatum voor vroege vogels, met verlaagd inschrijvingstarief, is 10 april.


De uiterste inschrijvingsdatum is 8 mei, al worden late inschrijvingen aanvaard tot 12 juni tegen een vergoeding. De winnaars van de Stevie Awards worden vervolgens gekozen door een jury van meer dan 150 kaderleden.


De winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie Awards worden op 13 augustus bekendgemaakt. Ze kunnen hun prijs op 19 oktober tijdens een galabanket in Wenen, Oostenrijk, in ontvangst nemen. The International Business Awards erkennen uitzonderlijke prestaties in ieder werkdomein.


Categorieën:

Management Awards - Management Awards
Entrepreneur of the Year Awards - Awards voor Werkgever van het Jaar
Company of the Year Awards - Awards voor Bedrijf van het Jaar
Customer Service Awards - Klantendienstawards
Human Resources Awards - Human Resources Awards
Information Technology Awards - Awards voor Informatietechnologie
Marketing Awards - Marketingawards
New Product Awards - Awards voor Nieuwe Producten
Public Relations Awards - Awards voor Public Relations
Website Awards, Awards voor Smartphone-apps en Tabletapps, en awards voor andere media


Nieuw zijn de IT-categorieën Beste Technische Ondersteuningsstrategie en Implementatie en Beste Technische Ondersteuningsoplossing. In de categorieën voor zakelijke media zijn er veel nieuwe categorieën voor Live Evenementen, Publicaties en Video.
 

2018

De winnaars van een Stevie Award in de IBAs van 2018 waren onder andere DHL Express (wereldwijd), Dubai Health Authority (Verenigde Arabische Emiraten), GXEVER (China), iFinance (Canada), Kia Motors Corporation (Zuid-Korea), LLORENTE & CUENCA (Spanje), Megaworld Foundation (Filipijnen), NBCUniversal (VS), Net World Sports (Wales), Shinhan Bank (Zuid-Korea) en Telkom Indonesia.