Inschrijving VEDIS Retail Scriptieprijs 2019 geopend

15-05-2019 (19:55) - Prijzen

Het startschot voor de inschrijving voor de VEDIS Retail Scriptieprijs 2019 onder juryvoorzitterschap van prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer is op 15 mei 2019 gegeven. 
 

Studenten die in het collegejaar 2018-2019 (periode van 1 juli 2018 tot 1 augustus 2019) een scriptie hebben voltooid met een onderwerp gerelateerd aan retail, maken kans op een cheque ter waarde van €3.000, -. 
 
De VEDIS Retail Scriptieprijs is een prijs die voortkomt uit de inmiddels al een aantal jaren bestaande prestigieuze samenwerking van VEDIS met Nyenrode Business Universiteit en NIMA. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de student(en) met de beste scriptie over een onderwerp met daadwerkelijke relevantie voor de retail. De vereniging VEDIS Retail Platform is het platform voor innovatie, inspiratie en kennisdeling in de retail en heeft met de prijs tot doel het stimuleren van jong retailtalent en ook het bevorderen van wetenschappelijk en toegepast wetenschappelijk onderzoek naar, voor de Retail, relevante thema’s. 
 
De scriptie dient een onderwerp te behandelen, speciaal toegespitst op de retail. De prijs is bedoeld voor studenten die een scriptie schrijven op zowel WO- als ook HBO niveau. 
De jury beoordeelt de ingezonden scripties op de volgende onderdelen: relevantie voor de praktijk, analytisch niveau, uitdrukkingsvaardigheid/algehele communicatieniveau, en originaliteit/innovativiteit. 
 
Inschrijven kan tot 31 juli 2019 door de scriptie digitaal te versturen naar: scriptieprijs@vedis.org
Voor meer informatie: www.vedis.org