Inschrijving voor 15e Jaarlijkse Stevie Awards for Women in Business geopend

09-07-2018 (09:25) - Awards

De Stevie® Awards heeft de inschrijvingen geopend voor de (15e jaarlijkse) Stevie Awards for Women in Business van 2018. De awards worden geproduceerd door de makers van de American Business Awards en International Business Awards.
 

De Stevie Awards for Women in Business zetten de prestaties van werkende vrouwen in meer dan 90 categorieën, in de kijker, inclusief Ondernemer van het jaar, Leidinggevende van het jaar, Mentor of coach van het jaar, Buitengewone prestaties, Prestaties op het vlak van gelijk loon, Vrouwen helpen vrouwen, Werknemer van het jaar, Bedrijf van het jaar in eigendom of onder leiding van een vrouw en Innovator van het jaar. Alle vrouwelijke ondernemers, leidinggevenden, werknemers en de organisaties die ze leiden, waar ook ter wereld, komen voor nominatie in aanmerking.
 

De laatste inschrijvingsdatum is 22 augustus, maar late inschrijvingen worden tot 28 september aanvaard mits betaling van een vergoeding voor laattijdige inschrijving. De finalisten worden op 4 oktober bekendgemaakt, en de winnaars van de Gouden, Zilveren en Bronzen Stevie Awards worden op een galadiner in het Sheraton New York Times Square Hotel in New York op 16 november 2018 bekendgemaakt.
 

Om een nominatie in te dienen, moet voor de meeste categorieën een inschrijvingsvergoeding worden betaald, maar verschillende categorieën zijn gratis, inclusief de meeste categorieën waar vrouwen in de non-profitsector en de overheidssector in de kijker worden gezet, alsook de categorie Vrouwelijke werknemer van het jaar en Nieuwkomer van het jaar.
 

De inschrijvingskits en alle details over de wedstrijd vind je op http://www.StevieAwards.com/Women