Inschrijving voor Werf& Awards geopend

03-02-2017 (14:45) - Prijzen

Een opvallende wervingscampagne gemaakt, of verrassende vacaturetekst geschreven? De beste recruitmentacties van het afgelopen jaar dingen de komende tijd weer mee naar een van de Werf& Awards


De jaarprijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment worden op donderdag 11 mei 2017 uitgereikt, tijdens hét jaarevenement van het vak: Werf& Live. Iedereen die kans wil maken op een Werf& Award, kan vanaf nú gratis inzenden. Hoe ding je mee naar de prijzen?? Inzendingen zijn mogelijk voor alle bewuste en geplande acties, die aantoonbaar met werving en selectie te maken hebben.

De Awards zijn zowel bereikbaar voor kleine als grote organisaties, voor organisaties zonder budget of bedrijven met grote budgetten, en voor werkgevers (corporates), uitgevers en bureaus in de breedste zin van het woord (in arbeidsmarktcommunicatie, media, werving en selectie, uitzending of detachering). Kleine acties die toch hét verschil maken zijn welkom, maar ook multimediacampagnes die grote resultaten hebben gehaald. 

Alle informatie over de prijzen en over de inzendprocedure is te vinden op www.werf-en.nl/awards. Inschrijving is mogelijk tot 10 maart.