Inzendingen Effie Awards 2021 zijn open

10-06-2021 (15:55) - Prijzen

Vanaf 1 juni zijn de inzendingen voor de Effie Awards geopend! Cases die buitengewone resultaten laten zien verdienen een groot podium. Adverteerders en bureaus kunnen meedingen naar de Effie Awards 2021. 
 
Om de effectiviteit van het vakgebied te eren en vieren, juist in deze tijd. Heb jij een steengoede campagne gemaakt die ook nog eens effectief is geweest? Laat het zien! Voor reclamemakers is er niets mooiers dan het winnen van een Effie, het ultieme bewijs dat er daadwerkelijk vooruitgang is geboekt. Laat zien wat je hebt bereikt en zend in.


Persoonlijke coaches

Caseschrijvers kunnen weer de hulp inroepen van een persoonlijke Effie coach. De ervaren oud-juryleden Michael Amiabel, Margot Bouwman, Jos van den Bergh, Hans Bauman, Boris Nihom, Peeter Verlegh en Andy Santegoeds stellen hun tijd en kennis beschikbaar hiervoor. Is je case wel goed genoeg onderbouwd, zend je in de juiste categorie in; voor alle cases gerelateerde vragen of twijfels kunnen zij je op weg helpen.

De cases dienen uiterlijk 1 september bij de Effie Organisatie binnen te zijn. Let wel, hoe eerder de case wordt ingezonden, hoe voordeliger. De uitreiking van de Effie Awards vindt plaats op 16 november.