Johan Cruijff Arena wint Amsterdam Business Award 2019

09-06-2019 (15:40) - Prijzen

In de RAI Amsterdam werd op 8 juni voor de 10e keer de Amsterdam Business Award uitgereikt tijdens een galadiner met ruim 320 genodigden. Winnaar is Johan Cruijff ArenA.

De jury prijst de organisatie om haar focus op kennis, innovatie en duurzaamheid en de voortrekkersrol die zij heeft in het stimuleren van inclusiviteit in de regio Zuidoost en daarbuiten. Oprichter en CEO Henk Markerink nam de award in ontvangst.
 
Naast de winnaar werden ook de andere twee genomineerden - Tony's Chocolonely en MAS Dienstverleners - uitgebreid door de jury geprezen. Voor hun individuele prestaties, maar zeker ook voor hun economische en maatschappelijke bijdrage aan Amsterdam en de regio.
 
Vorig jaar werd de Amsterdam Business Award gewonnen door Millten Vastgoed. Eerder vielen onder meer New York Pizza, Brouwerij 't IJ, Rituals en Massive Music in de prijzen.
 
Van links naar rechts: Dimitri van Zantvliet Rozemeijer (MeerBusiness Amsterdam), Arthur van Dijk (Commissaris van de Koning in Noord-Holland), Henk Markerink (CEO Johan Cruijff ArenA), Ursula van Zantvliet Rozemeijer (MeerBusiness Amsterdam). 

Foto: Monique Kooijmans