Kamera Express wint Retailer of the Year award

Kamera Express wint Retailer of the Year award

05-10-2021 (11:28) - Prijzen

"Geweldige service en prachtig assortiment", "Hoge deskundigheid, men denkt oprecht met je mee" en "Het personeel neemt de tijd om je te helpen, zelfs als het druk is in de winkel". Of de persoonlijke favoriet onder de medewerkers; "Topwinkel, echte vakidioten!" Het is een greep uit de recensies die Kamera Express dagelijks ontvangt. Die klantwaardering is nu bekroond met de titel ‘Beste Winkelketen Elektronica’, uitgereikt tijdens de ABN Amro Retailer of the Year verkiezing.

Tegenwoordig weten we dat klantgerichtheid één van de belangrijkste doelen moet zijn bij het runnen van een succesvol bedrijf. In een onderzoek naar aankopen in de crisis blijkt dat consumenten meer dan ooit behoefte hebben aan een schone en ruime winkel, waarbij persoonlijk advies centraal staat. Dat is een bedrijfsstrategie die bij de visie van Kamera Express past. De winkels van de foto- en videospecialistzijn buiten de binnenstad gelegen, waardoor er voldoende parkeerplekken zijn en het winkeloppervlak daardoor ongekend groot is. Zo kunnen liefhebbers van film en fotografie genieten van een goede kop koffie aan een grote tafel, terwijl ze de nieuwste producten uitproberen.

Kamera Express is daarnaast uniek in zijn soort omdat het personeel niet alleen verkoopmedewerkers zijn, maar ook gepassioneerde foto- en videografen. Zo zijn consumenten altijd gegarandeerd van goed advies én is de winkel een plek waar gezamenlijk over een passie gesproken wordt. Het uitzoeken van nieuw fotografie- en filmmateriaal transformeert daarmee van iets ‘dat moet gebeuren’, naar een moment om naar uit te kijken.
 
Lees hier het WhatsApp-interview dat FONK met directeur Ben Cornelisse had.