Loes Kok wint Antalis Interior Design Award met make over Fred's Kitchen

31-03-2020 (11:49) - Prijzen

De winnaars van de Antalis Interior Design Award zijn bekendgemaakt. Onder de winnaars is de Nederlandse ontwerper Loes Kok. Zij won de prijs in de categorie Hospitality met haar make over van het Amsterdamse restaurant Fred’s Kitchen. Ze creërde een grote muurschildering voor het restaurant.
 
De Antalis Interior Design Award is geheel gericht op interieurontwerp. De tweede editie van de Antalis Interior Design Award, gericht op interieurontwerpers, architecten, drukkers, adverteerders en ontwerpscholen, gaf deelnemers de mogelijkheid hun fantasie los te laten en hun creativiteit door te voeren in al hun ontwerpen. Tijdens deze editie werden 535 projecten ingezonden door creatieven uit 24 verschillende landen.
 
Marion Delage, medeoprichter van decoratiebedrijf Parégrine, en Mariana Castillo, illustrator wonnen de award in de categorie Office met hun project ‘Youse city mural’. In de Retail categorie viel Morad Biki in de prijzen. Hij creëerde een mise-en-scène op de muur van een flagship store van het kledingmerk Zadig & Voltaire’s.
 
De award van de categorie Public Buildings ging naar Francisco Rubio Ordás, voor zijn project in het Niño Jesús kinderziekenhuis in het Spaanse Madrid. De publieksprijs ging naar Andrea Böjtö. Hij creëerde een fantasiewereld voor kinderen in een ziekenhuis in Boedapest, Hongarije.