Move4Mobile winnaar FD Gazellen 2018

17-10-2018 (09:04) - Awards

Dit jaar behoort Move4Mobile tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en ze zijn daarmee winnaar van de FD Gazellen award 2018. Dit maakte het Financieele Dagblad bekend. Om in aanmerking te komen hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria.


Robert Kosse, CEO en oprichter van Move4Mobile.“Dat we nu voor het derde jaar op rij te horen krijgen dat we behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland went niet. Het is een groot compliment voor ons hele team. Toen we zijn gestart met Move4Mobile konden we hier alleen maar van dromen. Inmiddels werken we vanuit ons nieuwe hoofdkantoor aan innovatieve mobiele oplossingen voor de grootste merken, waaronder ABN AMRO, Stella Fietsen en PLUS Retail. We zijn klaar om Nederland te gaan veroveren." 

 

criteria

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om in aanmerking te komen moeten bedrijven aan een aantal criteria voldoen. Zo moet er sprake zijn van een minimale omzetgroei  van 20% over een periode van drie jaar. In het eerste jaar moet de omzet minimaal € 250.000 bedragen. 

 

tech

Move4Mobile is het grootste bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme software oplossingen van Nederland. Van strategie en design tot de mobiele applicaties en bijbehorende cloudservices, inclusief koppelingen met externe systemen. Bij het ontwikkelen van deze software oplossingen wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën.