MWG introduceert drie nieuwe AMMA Awards

28-01-2019 (09:47) - Prijzen

MWG opent vandaag de inschrijving van de AMMA Awards. Inschrijven kan tot en met vrijdag 8 maart 17.00 uur via de online inzendmodule. Op donderdagavond 16 mei worden tijdens allOut, hét mediafestival van Nederland, de winnaars bekend gemaakt. Het event vindt plaats bij Thuishaven Amsterdam.
 

Om aan te sluiten op ontwikkelingen in de markt zijn dit jaar drie nieuwe inzendcategorieën toegevoegd: Digitaal bureau van het jaar, Beste datastrategie en Beste inzet van owned media.

Twee categorieën hebben een nieuwe naam gekregen: de Hans Du Chatinier-prijs heet voortaan Beste media research en de Carl Lipp-prijs is omgedoopt tot Sales representative van het jaar.
 
Dit brengt het totaal op 14 inzendcategorieën:
Beste inzet van een medium
Beste content & engagement strategie
Beste inzet van owned media
Beste media-innovatie
Beste mediaperformance
Beste datastrategie
Beste mediastrategie
Merk van het jaar
Digitaal bureau van het jaar
Mediabureau van het jaar
Media-exploitant van het jaar
Beste media research
Sales representative van het jaar
YIM Talent van het jaar
 
Klaartje Kuypers, voorzitter van de AMMA commissie en COO van BrandDeli licht toe: “Met de toevoeging van de nieuwe categorieën en de aanscherping van de criteria sluiten we naadloos aan op de ontwikkelingen in de markt.Tijdens de uitreiking van de AMMA Awards op 16 mei zetten we Outstanding werk en talent in de spotlight.”
 

Over allOut

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert MWG voor de eerste keer allOut: hét mediafestival van Nederland. Het bekende congres (dat tot nu toe plaatsvond in februari) en de AMMA-uitreiking worden op deze dag samengevoegd tot een nieuw totaalconcept bij Thuishaven Amsterdam. Het dagprogramma start om 10.30 uur en bestaat uit inspirerende presentaties en interactieve break-out sessies. Futurist Patrick Dixon geeft als keynote speaker zijn blik op wereldwijde trends die van invloed zijn op de media-industrie. ’s Avonds worden de AMMA’s uitgereikt. De avond wordt afgesloten met een feest.