Nominaties Dutch App Awards oa voor Albert Heijn, SkinVision, AD en Kinder

Nominaties Dutch App Awards oa voor Albert Heijn, SkinVision, AD en Kinder

03-04-2019 (17:29) - Prijzen

De genomineerden voor de Dutch App Awards 2019, dé Nederlandse prijzen voor de beste mobiele apps, zijn  bekend gemaakt.
 

Juryvoorzitter Michel van den Berg (ING): “Het was een flinke klus om alle verschillende apps te beoordelen. We hebben niet alleen gelet op de werking van de apps, maar kijken ook naar het team erachter, hoe design principes worden toegepast en natuurlijk welk probleem de app oplost. Ik denk dat we best trots mogen zijn op het niveau van de Nederlandse app industrie.”
 

Genomineerde cases

De genomineerden voor de Dutch App Awards 2019:
 
Consumenten apps
Appie van Albert Heijn
Peaks – Beleggen
Flitsmeister
 
Media & Entertainment
Qmusic NL
NOS
AD
 
Maatschappelijke Impact
SkinVision
Kindergebaren
NoFoodWasted
 
Publieksprijs
Kinder
Primephonic
StuComm
 

Over Dutch App Awards

De Dutch App Awards zijn de prijzen voor de allerbeste apps van Nederlandse bodem. Dutch App Awards wil de beste app development teams van Nederland en hun werk in de schijnwerper zetten. Organisator Tim Klein Haneveld (PINCH): “Apps hebben ons dagelijks leven de afgelopen tien jaar enorm veranderd, we gebruiken ze dagelijks. Daarom werd het echt tijd voor een speciale award voor mobiele apps. Fantastisch om het aantal inzendingen en kwaliteit te zien van de verschillende deelnemers.”
 
De Dutch App Awards worden uitgereikt tijdens het Appril Festival op 18 april 2019 in Pathé de Munt, Amsterdam.
 

Over het Appril Festival

Het Appril Festival is een event voor professionals die in de breedste zin van het woord werkzaam zijn op het gebied van apps: van techniek tot commercie en van design tot testers. Het festival bestaat uit twee dagen met workshops, netwerkdiners en een conferentie met meerdere tracks op het gebied van onder andsere mobiele marketing, growthhacking, future of tech en design.