Sitecore maakt de Most Valuable Professionals van 2021 bekend

04-02-2021 (17:06) - Awards

Sitecore®, de wereldwijde leider op het gebied van beheersoftware voor digitale ervaringen, heeft de namen van de Sitecore Most Valuable Professionals (MVP's) van 2021 bekendgemaakt. Dit jaar hebben 284 MVP's van over de hele wereld een uitzonderlijke bijdrage geleverd aan de Sitecore-community.
 
Dat deden zij via een breed scala van online activiteiten en het geven van essentiële feedback op de producten van Sitecore met het oog op verdere ontwikkeling en verbetering.
 
Most Valuable Professional
De eretitel Sitecore MVP is bestemd voor leden van de internationale Sitecore-community die in het afgelopen jaar hebben laten zien zich het Sitecore-platform uitstekend eigen te hebben gemaakt en zich hebben ingezet om kennis en technische expertise te delen met communitypartners, klanten en prospects. Het MVP-programma is meer alleen dan een onderscheiding. MVP's krijgen ook exclusieve uitnodigingen voor discussiefora voor MVP's, regionale meetings en de MVP Summit. Ook krijgen zij bepaalde privileges zoals toegang tot vroegtijdige productreleases, discussies met de productteams en deelname aan webinars.
 
“De Sitecore-community is een unieke open community, waarbij er een enorme bereidwilligheid is om kennis te delen, elkaar te helpen en om unieke evenementen te organiseren”, zegt Robbert Hock, al twaalf jaar MVP en één van de oprichters van Sitecore User Group Nederland (SUGNL).