Vier kanshebbers op de Grand SpinAward

16-05-2019 (11:54) - Prijzen

De Grand SpinAward wordt uitgereikt aan de partij die het digitale denken het meest verder heeft gebracht het afgelopen jaar. De nominaties zijn bepaald door alle beoordelingen van alle juryleden bij elkaar op te tellen. Het resultaat zijn vier genomineerden die elk op een geheel eigen manier het verschil hebben gemaakt in 2019.

Dit jaar zijn de volgende partijen genomineerd voor een Grand SpinAward:
 
NOS
KRO-NCRV
CODE D’ AZUR
ABN AMRO
 
ABN Amro en Code D’Azur zijn zes keer genomineerd voor de digitale escaperoom The Lockdown die werd ingezet om IT-personeel te werven. Code D’Azur ontving ook nog twee nominaties voor KLM. KRO-NCRV kreeg vier nominaties voor Zappmissie Live, SpangaS en Chefkok BinnensteBuiten. De NOS viel op met de redactionele producties rondom ‘Onder de duim’ over social mediagebruik en ‘Ik zie wat jij niet ziet’ over depressie.
 
De juryvoorzitters kiezen uit de genomineerden de winnaar van de Grand SpinAward. Deze wordt op 22 mei 2019 bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night. De Grand SpinAward werd eerder gewonnen door KLM en MediaMonks.


SpinAwards Night

Op woensdag 22 mei vindt de SpinAwards Night plaats in de Escape Amsterdam. Tijdens de uitreiking worden in veertien categorieën de winnaars van de SpinAwards bekendgemaakt door Tim Senders. In elke categorie zijn er maximaal drie Gouden en Zilveren SpinAwards te vergeven. Na de uitreiking vindt het inmiddels legendarische SpinAwards feest plaats.
 

Kaartverkoop

Kaarten voor het feest en de uitreiking zijn te bestellen via: https://www.spinawards.nl/spinawards-night
 

Over de SpinAwards

De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De SpinAwards bestaan sinds 1998 en worden georganiseerd door de Stichting SpinAwards, in 2018 overgenomen door Sijthoff Media.