Wereldwijde OnBrand Video Awards met Bynder

05-06-2018 (13:43) - Awards

Bynder organiseert een tweede editie van de OnBrand Video Awards. Videomakers van over de hele wereld worden uitgenodigd om hun beste werk in te zenden. De winnaar wordt overgevlogen naar Amsterdam, om tijdens OnBrand ’18 de award in ontvangst te nemen.


Wie treedt er in de voetsporen van de Londense animatiestudio Feed Me Light, dat vorig jaar de show stal met A Husky Story

 

hoog niveau

Nicolas Deskos, organisator van OnBrand: “We hadden niet durven hopen dat de eerste editie zo’n succes zou worden. Bij het kiezen van de winnaar had de jury echt een luxeprobleem, het niveau ligt internationaal enorm hoog. Zowel onder de deelnemers als bij het publiek was de reactie erg positief. Met name kandidaten die het tot de top 10 hebben geschopt kregen enorm veel respons. Het zou mooi zijn als het bij deze editie ook weer lastig wordt om een winnaar te kiezen. Laat de jury maar worstelen.”


Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “Met Bynder zijn we vooral bekend om ons personeelsbeleid. Terwijl ons product er juist is om creatieve marketeers te ondersteunen bij het opzetten van internationale topcampagnes. Deze awards sluiten daar goed bij aan, het kan een mooie stimulans zijn voor startende talenten en brengt tegelijk genoeg prestige met zich mee om ook de topbureaus te interesseren. Dat bleek vorig jaar al uit het hoge niveau van de inzendingen. We hopen dan ook dat het dit jaar opnieuw een lastige keuze wordt om de winnaar te selecteren. Kom maar op!”