Wie worden beloond voor het beste werk in e-mailmarketing?

13-03-2017 (11:56) - Prijzen

Voor het zevende jaar op rij beloont brancheorganisatie DDMA het beste werk in e-mailmarketing met de DDMA E-mail Awards voor E-mail Campagne en E-mail M|V van het Jaar. De awards worden uitgereikt tijdens de DDMA Email Summit op 15 juni in de Kromhouthal in Amsterdam. Vanaf vandaag kunnen cases en personen worden aangemeld voor nominatie.


Het congres en de awards zijn een initiatief van de DDMA commissie E-mail. Een vakjury, bestaand uit experts in het vakgebied, met als juryvoorzitter Frans Reichardt, maakt op 22 mei de genomineerden in beide categorieën bekend.

Vorig jaar wonnen Albert Heijn (juryprijs) en bol.com (publieksprijs) de award voor E-mail Campagne 2016. Floris Regouin (toen nog Samsung, nu Yourzine) won zowel de jury- als de publieksprijs voor E-mail M|V van het Jaar. Hij maakt dit jaar deel uit van de jury.

Eerdere winnaars van de award voor E-mail Campagne van het Jaar zijn HotelSpecials, Marktplaats en Travix. Saartje de Wit (toen Delta Lloyd, nu Jumbo) en Albert Vogelaar (toen BSH, nu T-mobile) werden eerder uitgeroepen tot E-mail M|V van het Jaar.


Meer informatie over de awards, de DDMA Email Summit en de mogelijkheid tot inzenden is te vinden op http://www.emailsummit.nl/