Youvia tweevoudig winnaar AIVA Communicator Awards 2021

27-05-2021 (10:42) - Prijzen

Online marketing organisatie Youvia (voormalig DTG) is in de prijzen gevallen bij The Communicator Awards 2021. Youvia won samen met design bureau Today zowel in de categorie 'Design Features' als in de categorie 'Corporate Identity' de Golden Award of Excellence voor 'Best Overall Design' en 'Best Logo Design'. Deze internationale awards worden in New York georganiseerd door de AIVA (Academy of Interactive & Visual Arts).

The Communicator Awards worden uitgereikt als een erkenning van uitmuntendheid, effectiviteit en innovatie op alle communicatiegebieden. The Communicator Awards, bijna drie decennia geleden opgericht, ontvangt jaarlijks bijna 5.000 inzendingen van bedrijven, agency’s, studio's en marketing boetieks van elke omvang, waardoor het wereldwijd een van de grootste prijsuitreikingen in zijn soort is.
 

Teamprestatie

"Het is een mooie erkenning en een prachtige bevestiging van het werk dat we samen het afgelopen jaar hebben verzet om het nieuwe merk Youvia als dé one-stop-shop voor online marketing in de markt te zetten," zegt Raymond van Eck, CEO bij Youvia. "Dat Youvia hier op een internationaal podium zo wordt uitgelicht is een echte teamprestatie en het feit dat we hebben gewonnen in twee categorieën maakt ons met recht trots!"