Design methode handboek vernieuwd

04-02-2021 (14:49) - Publicaties

De nieuwste versie van Design. Think. Make. Break. Repeat. is uit. Dit handboek beschrijft tachtig methoden die gebruikt worden bij innovatieve ontwerpprojecten waarbij nieuwe producten of diensten bedacht worden. Het boek brengt methoden, tools en casussen over meerdere ontwerpdisciplines en perspectieven samen – van product- en servicedesign tot interactie- en user-experience design.

Design. Think. Make. Break. Repeat. richt zich op de behoeften van iedereen die geïnteresseerd is in het academisch of praktisch gebruik van design thinking in hun organisatie. Design thinking wordt in steeds meer vakgebieden als waardevol beschouwd, waardoor ook de vraag naar designvaardigheden op de werkplek toeneemt. Het boek biedt een toegankelijk overzicht van het design thinking-proces en uitgebreide methodes die in veel verschillende vakgebieden toepasbaar zijn.
 
Met twintig nieuwe methoden, drie nieuwe case studies, is de herziene editie van Design. Think. Make. Break. Repeat. een diepgaande toevoeging aan praktische design kennis. Het boek is beschikbaar bij BIS Publishers.