Leadership met de ideaDJ strategie

23-02-2021 (16:56) - Publicaties

Complexe problemen vereisen gecombineerde oplossingen en grensoverschrijdende samenwerking. Great Leaders Mix and Match is een gids om een ideaDJ te worden: een leider die impactvolle en mooie combinaties creëert die echte waarde toevoegen.

Het boek is een manifest voor het maken van mooiere combinaties van verschillende ideeën in het (zaken)leven. Deze problemen van deze tijd kunnen alleen worden opgelost door ideeën te mixen en matchen; denk aan een afvalhoop die ook dienst doet als skiheuvel. Of denk aan nieuwe oplossingen voor de zorg: een verzorgingshuis, gecombineerd met een kinderdagverblijf en een dierenboerderij, waar alle partijen baat hebben bij de combinatie.

Dit boek dient als handleiding en toolbox en schetst hoe leiders ‘ideaDJ's’ kunnen worden. Een perfecte ideaDJ-mix bestaat uit schoonheid, waarde en impact. Naast vele interessante en originele voorbeelden bevat Great Leaders Mix and Match een duidelijke methodiek en toolkits. Het boek is beschibaar vanaf 9 maart bij Bispublishers.