Mountain maakt pocket voor merkmakers

28-01-2013 (08:35) - Publicaties

Recent is bij Mountain een pocket verschenen dat merkenmakers, merkenbouwers en merkenbeheerders op nationaal en internationaal niveau wil inspireren op het gebied van het brand portfolio management. Het vertrekpunt voor deze herziene uitgave is één van de meest geliefde statements van de mensen van Mountain: See Further, Deliver More.
 
’10 Things you need to know to build your brand portfolio’ valt uiteen in tien hoofdstukken. Het eerste deel van de pocket richt zich op het scheppen van overzicht in het woud van opvattingen over het onderwerp brand portfolio. Het tweede deel van de pocket geeft concrete stappen en instrumenten om te komen tot de beste brand portfolio.
 
Ieder hoofdstuk wordt gekenmerkt door een centraal thema die tot nadenken stemt. Direct na dit thema volgt in ieder hoofdstuk de onderbouwing die puntsgewijs kansen en bedreigingen van het statement uiteen zet. 
 
Dankzij de heldere en rustige opbouw van ieder van de vier hoofdstukken is ’10 Things you need to know to build your brand portfolio’ geworden. De gedachten en uitspraken verleiden, inspireren en kunnen soms licht shockeren. Dit alles met het doel de lezer te motiveren om het eigen merkdenken en -doen eens in een ander licht te bezien.

Een PDF versie van ’10 Things you need to know to build your brand portfolio’ is geheel vrijblijvend en zonder kosten aan te vragen bij Mountain, Scheveningseweg 42, 2517 KV Den Haag. Bel: 070-302 20 80 of stuur een mail naar rik@mountain.nl. 


Reacties

Alvast bedankt, ik zie het graag verschijnen.
Manon van Dijk @ 28-01-2013 11:55 uur