Music Thinking Jam Cards voor betekenisvolle samenwerkingen

24-10-2018 (11:06) - Publicaties

De Music Thinking Jam Cards zijn ontwikkeld door Christof Zürn, en bevatten inspiratie van grote namen uit de muziekwereld. De kaartenset is geschikt voor iedereen die opzoek is naar inspiratie, innovatie en betekenisvolle samenwerkingen. 


Met deze jam cards moet je geïnspireerd worden en activeer je brainstorms, co-creëert je doelen, definieer je designvraagstukken of leg je de basis van je bedrijfscultuur of brand story.


Christof: "Music Thinking is de zoektocht naar de ultieme remix van empathie & strategie, plan & prestatie, bedachtzaamheid & speelsheid, inspiratie & transpiratie, business & art. Maar in de eerste plaats is het een mentaliteit in betekenisvolle samenwerking."


Dit kaartenset bestaat uit 38 inspiratiekaarten en zes cue kaarten. Alle inspiratiekaarten hebben een sleutelwoord en afbeelding, een trigger-vraag, een inspirerend citaat, een link naar een muziekstuk op Spotify en aanwijzingen die aansluiten op de Zes Cues van het Music Thinking Framework. De details van dit framework worden uitgelegd in het begeleidende boekje.