Waterfetisj in almost every picture

23-10-2012 (08:27) - Publicaties

Een echtpaar waarvan de vrouw voortdurend gekleed te water gaat, staat centraal in de jongste editie van in almost every picture, een serie gevonden foto-collecties door Erik Kessels. We zien tientallen foto's van de vrouw in vol ornaat in zwembaden, vijvers, rivieren, zeeën en oceanen, maar ook zien we haar in de weer met een spuitende tuinslang, een fontein, waterkan, douche en andere nattigheid.
 
De fotograaf: haar man. Het echtpaar, Fred en Valerie Clark uit het Amerikaanse Clearwater, koestert al meer dan dertig jaar een bijzondere obsessie met water. in almost every picture # 11 toont hun jarenlange, wederzijdse voorliefde. Het echtpaar is inmiddels op leeftijd, maar nog altijd toegewijd aan hun waterfoto's en aan elkaar.
 
Fotograaf Fred en model Valerie hebben in de loop der jaren steeds meer hun perfecte compositie bereikt. En de perfecte styling: Valerie is vrijwel overal bijzonder gekleed en draagt allerhande accessoires variërend van chique oorbellen tot een cowboyhoed.
 
Verzameld & samengesteld door Erik Kessels, fotografie: Fred Clark, Kleur, 155 x 200 mm, 160 pagina’s, soft cover, ISBN 978-90-70478-36-0, KesselsKramer Publishing, oktober 2012, 25 euro 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.