Andaz gaat samenwerking aan om tulpenindustrie te steunen

24-04-2020 (14:06) - Sustainable

Andaz Amsterdam Prinsengracht is een samenwerking aangegaan met Mooiwatbloemendoen.nl, tulpenkwekerij BOLT Amsterdam &enbloemist The Wunderkammer, om de tulpenindustrie te steunen door middel van de #LETHOPEBLOOM campagne, een initiatief van Bloemenbureau Holland.

De campagne wordt digitaal ingezet via social media en voor de ramen van Andaz is een artistieke tulpeninstallatie gemaakt, daarnaast zijn er tulpenpakketten te koop.  

Andaz is sinds het begin van de crisis gesloten, vanwege het stilliggende toerisme. Voor de campagne zet Andaz hun raampartij in, waar een bloemen-art-installatie is gecreëerd door bloemist The Wunderkammer. Daarnaast heeft Andaz een oproep gedaan aan haar volgers om hier een foto van te maken en #LETHOPEBLOOM te delen, waarmee mensen niet alleen de industrie helpen, maar ook bloemen kunnen winnen en een overnachting. Tevens stuurt het hotel gratis bosjes tulpen naar mensen die worden getipt door mensen die vinden dat hun vriend of vriendin wel een bosje hoop kan gebruiken. Ook zijn er kleurplaten aan de buurt uitgedeeld om kinderen tulpen te laten tekenen die ze kunnen delen in hun ramen.