Bringly en Paazl werken samen voor lokale en duurzame bezorgervaring

15-04-2021 (13:02) - Sustainable

Logtech-bedrijven Bringly en Paazl gaan een samenwerking aan om een efficiënte, lokale en duurzame bezorgervaring te bieden voor omnichannel retailers.
 
Alle pakketten worden lokaal en volledig CO2-neutraal opgehaald door een fietskoerier of elektrisch voertuig. Lokale pakketjes worden standaard binnen een uur, dezelfde middag of avond bezorgd bij de ontvanger. Buiten deze steden worden pakketjes toegevoegd aan de routes van koeriers die toch al rijden en vervolgens de volgende dag bezorgd door heel Nederland.
 
Over Bringly
Bringly is een duurzaam verzendnetwerk met slimme logistieke software voor retailers en lokale vervoerders. Hierdoor is het mogelijk om pakketten in binnensteden altijd zo snel, efficiënt en duurzaam mogelijk te bezorgen via fietskoeriers en elektrische voertuigen.
 
Over Paazl
Paazl is een toonaangevende shipping service provider (SSP) voor merken en retailers in e-commerce. Haar all-in-one, multi carrier platform vereenvoudigt het bezorgproces van webshop en warehouse tot klantenservice en retouren.