Crowdfundingsactie Fat Forest van start

Crowdfundingsactie Fat Forest van start

01-04-2021 (15:06) - Sustainable

De crowdfunding van beautylijn Fat Forest is begonnen. Het regenwoud op Borneo wordt in hoog tempo gekapt en jij kunt daar wat aan doen door te investeren in Fat Forest.
 
De beauty lijn is gemaakt van de Illipe noot. Deze noot heeft enorm voedende en verachtende eigenschappen en het mooie is dat de noot in het regenwoud groeit, gewoon in het wild. Als deze rijp is, valt de noot gewoon naar beneden. De boeren rapen deze noten (wat werk creëert, én het behoud van het land en regenwoud) en deze brengen ze naar een van de twee fabrieken van Fat Forest waar er Illipe boter van gemaakt wordt. Dit wordt vervolgens verwerkt in natuurlijke huidverzorgingsproducten van de pure ingrediënten uit het regenwoud. Omdat de lokale bevolking met de oogst van de noten geld verdient, hoeven ze hun land niet te verkopen en worden de bomen dus niet gekapt voor palmolie plantages en zijn zij automatisch 'wildkeepers' van het regenwoud.
 
Twee vliegen in één klap
Naast dat de producten je huid super zacht maken door het vet uit de Illipe noot, bescherm je door het kopen van een Fat Forest bodybar 75m2 regenwoud op Borneo en word je automatisch ook een wildkeeper van het regenwoud. Investeren kan hier.
 
Credits
Brand strategy: Pascal van Ham
Brand design: Arjen Klinkenberg
Campagne: Gardeners
Growth hacking: Created First
Verantwoordelijk klant: Alexandra Vosmaer, Dirk-Jan Oudshoorn, Inge Janssen en Fleur Schraven