Free a Girl wint ‘Het Goedste Doel van Nederland’

Free a Girl wint ‘Het Goedste Doel van Nederland’

06-10-2021 (10:08) - Sustainable

Zojuist is Stichting Free a Girl bij ‘Het Goedste Doel van Nederland’ van de AFAS Foundation uitgeroepen tot het Goedste Doel van 2021. Van de vier genomineerden heeft deze stichting de meeste publieksstemmen gekregen.
 
Free a Girl is beloond voor het onuitputtelijke werk dat zij doet voor het bevrijden van kinderen uit situaties van seksuele uitbuiting en de aanpak van straffeloosheid in Laos. Free a Girl kreeg van de AFAS Foundation een cheque van €50.000 uitgereikt. Deze bijdrage wordt besteed aan het ontwikkelen van nieuwe technieken die online trafficking opsporen en tegengaan. De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijke avond in het nieuwe AFAS Theater in Leusden. Het evenement had als thema ‘Dromen realiseren’ met sprekers als Laurentien van Oranje, Arjan Erkel en Gerben Eversdijk. Het Goedste Doel is hét moment voor goeddoeners om elkaar te ontmoeten, versterken en te enthousiasmeren. Voor meer informatie: www.afas.foundation
 
v.l.n.r. Gerben Eversdijk (Directeur AFAS Foundation), Roos van der Spek (Manager AFAS Foundation), Arjan Erkel (mede-oprichter Free a Girl), Marko Filipovic (Bestuurslid AFAS Foundation), Evelien Hölsken (mede-oprichter Free a Girl), Piet Mars (Penningmeester AFAS Foundation), Prinses Laurentien van Oranje (Oprichter Number 5 Foundation)
 
Foto: Favori