Future Farm start samenwerking met THE BUTCHER

30-10-2020 (11:35) - Sustainable

Future Farm trapt op 1 november, World Vegan Day, de samenwerking met THE BUTCHER af. THE BUTCHER heeft de Future Burger opgenomen in het assortiment waardoor deze zowel online als in de Amsterdamse vestigingen te bestellen zijn. De burger zal ook op het menu te vinden zijn van de vestiging in Duitsland, THE BUTCHER Berlijn.
 
De Future Farm Vegan Burger is te bestellen met verschillende sausjes zoals tahini, BBQ en babaganoush. Gezien de huidige Covid-19 maatregelen is de Future Farm Vegan Burger ook online te verkrijgen. Vanaf 1 november tot 15 november krijg je voor €12,- de Future Farm Vegan burger, een portie frietjes én gratis bezorging via Uber Eats.
 
De burgers hebben dezelfde smaak, textuur en sappigheid als vlees heeft - zónder dieren of de planeet te beschadigen. De hoofdingrediënten van de Future burger zijn duurzaam geteelde soja, erwten en kikkererwten. Rode bietenpoeder wordt gebruikt om de kleur van het vlees na te bootsen. Alle Future Farm producten zijn clean label producten, alle ingrediënten zijn GMO en glutenvrij.
 
Marcos Leta, oprichter Future Farm zegt: “Ik ben enorm blij met de samenwerking met THE BUTCHER, vooral omdat wij ons mede tot de vleeseter richten en dan is een restaurant als dit een walhalla. Daarnaast willen we snel uitbreiden naar Duitsland dus het feit dat de Future burger ook geserveerd zal worden in het filiaal in Berlijn is fantastisch.”