Hyundai lanceert nieuwe modecollectie Re:Style 2021

Hyundai lanceert nieuwe modecollectie Re:Style 2021

14-10-2021 (09:48) - Sustainable

Hyundai begeeft zich opnieuw in de mode. Na het succes van Re:Style 2019 en Re:Style 2020 lanceert Hyundai nu ook Re:Style 2021, een gloednieuwe collectie duurzame mode gemaakt van gebruikte en restmaterialen uit de autoproductie.
 
De nieuwe collectie wordt gelanceerd in Seoul en Parijs en is ontstaan in samenwerking met L’Eclaireur en BoontheShop. Hyundai selecteerde deze modewinkels omdat zij dezelfde ideeën hebben over hoe je producten op een duurzame manier kunt maken.
 

Mode van automateriaal

Hyundai gaat met het speciale label Re:Style 2021 nog een stapje verder door van gebruikte en restmaterialen uit de autoproductie allerlei modeartikelen te maken. Voor de collectie Re:Style 2021 gebruikten de designers onder meer airbags en veiligheidsgordels. Verder verzamelde Hyundai ecologische en duurzaam geproduceerde materialen uit de dit jaar geïntroduceerde volledig elektrische IONIQ 5, zoals PET-flessen en textiel van gerecyclede vezels.
 

Beschikbaarheid

In de winkels van L’Eclaireur en BoontheShop kan gekozen worden uit twaalf modeartikelen, waaronder trainingsjacks, sweatshirts, hoodies met rits, korte en lange broeken. Deze unieke producten zijn slechts in beperkte hoeveelheden te koop. Klanten kunnen van 14 tot en met 28 oktober terecht in beide winkels. Online zijn de modeartikelen gedurende vier weken verkrijgbaar tot en met 10 november.