LIVEKINDLY Collective breidt merkenportfolio uit met No Meat

LIVEKINDLY Collective breidt merkenportfolio uit met No Meat

05-01-2021 (11:34) - Sustainable

LIVEKINDLY Collective, een collectief van heritage en startup voedingsmerken met als doel om een van de grootste internationale plantaardige food multinationals te worden, kondigt de acquisitie aan van Iceland Foods’ No Meat. Met de aankoop van dit merk voor plantaardige vleesvervangers, onderstreept LIVEKINDLY Collective haar ambitie om de wereldwijde voedingsrevolutie te leiden en duurzaam, plantaardig eten een waardig onderdeel te maken van ieders eetpatroon.
 
“Deze acquisitie maakt ons portfolio nog sterker. Met No Meat hebben we nu ook een voedingsmerk dat zich richt op bevroren plantaardige voeding en maaltijden. Het merk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm succes met haar bekroonde, kwalitatieve én lekkere producten. De aankoop hiervan is voor LIVEKINDLY Collective dus een belangrijke stap om onze missie om plantaardig eten de nieuwe norm te maken te realiseren.” aldus Domenico Speciale, General Manager van LIVEKINDLY Collective in het Verenigd Koninkrijk.
 
"Iceland Foods heeft met No Meat een geweldig merk opgebouwd. De aanpak van het team om continu nieuwe producten te ontwikkelen en het assortiment te veranderen, boost het enthousiasme van consumenten om te kiezen voor plantaardige voeding. We zijn dan ook erg trots om No Meat te verwelkomen bij LIVEKINDLY Collective en gaan samen zorgen voor toekomstige groei.”