Staatsloterij steunt lokale ondernemers met actie 'Gewoon van hier'

Staatsloterij steunt lokale ondernemers met actie 'Gewoon van hier'

02-06-2020 (15:59) - Sustainable

Staatsloterij is een nieuw initiatief gestart: ‘Gewoon van hier’. Met de actie wil de organisatie kleine boeren en plaatselijke ondernemers steunen die door de coronacrisis hun producten niet of nauwelijks kwijt kunnen.
 
Voor de actie koopt Staatsloterij deze ‘lokale juweeltjes’ in en bundelt de producten in uniek samengestelde pakketten. Het initiatief wordt als eerste uitgerold in Bussum, Wijchen, Wijk bij Duurstede, IJsselstein, Leersum en Woerden. Een pakket bevat verschillende soorten producten en heeft een waarde van ruim 50 euro. Daarnaast worden de lokale ondernemers op verschillende manieren gepromoot; via advertenties, een huis-aan-huis foldercampagne en online via onder andere sociale media. Nieuwe abonnees van Staatsloterij krijgen het ‘Gewoon van hier’ pakket cadeau.
 
Via de website www.gewoonvanhier.nl kunnen mensen die hun kleine lokale ondernemers willen steunen zich registreren om abonnee te worden van de Staatsloterij. Als cadeau ontvangen zij het Gewoon van hier pakket met streekproducten uit hun eigen regio.