Swapfiets en Dopper bundelen krachten in strijd voor duurzaam stadsleven

Swapfiets en Dopper bundelen krachten in strijd voor duurzaam stadsleven

14-04-2021 (12:42) - Sustainable

Met hun nieuwste campagne stelt Swapfiets de vraag: waarom blijven we meer spullen kopen, om het uiteindelijk allemaal weg te gooien? Met hun missie om steden leefbaarder, schoner en groener te maken, slaat Swapfiets daarom de handen ineen met Dopper, het bedrijf dat herbruikbare flessen maakt met als doel wegwerpflessen overbodig te maken.
 
Samen willen de Nederlandse bedrijven bewustwording creëren voor het groeiende afvalprobleem op onze planeet en daarbij iedereen de kans geven om een positieve impact te maken met simpele, alledaagse handelingen.
 
Eind maart heeft Richard Burger, oprichter van Swapfiets, de Dopper Wave getekend; een belofte dat Swapfiets geen single-use plastic waterflessen gebruikt binnen het bedrijf. Swapfiets moedigt iedereen binnen de organisatie aan om altijd hun eigen herbruikbare drinkfles mee te nemen. Daarnaast wil Swapfiets andere bedrijven en mensen inspireren om zich aan te sluiten bij de strijd tegen wegwerpflessen – volgens het Dopper Wave credo. Samen trekken Swapfiets en Dopper op om mensen te inspireren zelf bij te dragen aan groenere, gezondere en leefbaardere steden.
 
Om deze samenwerking te vieren is een Special Edition Swapfiets Dopper ontwikkeld, waarmee aandacht gevraagd wordt voor het maken van duurzame keuzes in het dagelijks leven. De Swapfiets Special Edition Dopper wordt verkocht via een speciale Dopper landingspagina. Voor Swapfiets members zullen de flessen daarnaast verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Swapfiets winkels.