Adecco en Beeple lanceren platform samensterktijdenscorona.nl

Adecco en Beeple lanceren platform samensterktijdenscorona.nl

02-04-2020 (15:00) - Tech

 
?Uitzendbureau Adecco en Beeple hebben samen een platform gelanceerd om zowel vrijwilligersorganisaties als horeca- en recreatieondernemers te helpen, nu en na de coronacrisis. Op het platform samensterktijdenscorona.nl kunnen de organisaties medewerkers en vrijwilligers plannen. Adecco en Beeple bieden het platform in 2020 gratis aan.
 

Mensen die nu thuiszitten melden zich massaal aan bij organisaties zoals het Rode Kruis, zorginstellingen en andere hulpinstanties. Om deze mensen efficiënt en snel op het juiste moment en plaats het juiste werk te laten doen, is www.samensterktijdenscorona.nl gelanceerd. En ook voor horeca- en recreatieondernemers biedt het online platform kansen, na de crisis. Zodra Nederland en de rest van de wereld na corona weer opkrabbelt wordt het slim plannen van personeel belangrijker dan ooit.
 

Peter Huesken, director General Staffing bij Adecco laat weten: ‘Iedereen werkt hard om de boel draaiende te houden en veel mensen willen elkaar helpen tijdens deze crisis. Ook wij als HR-dienstverlener willen iets terugdoen. Vanuit de sterke samenwerking die wij hebben met Beeple, stellen wij deze planningstool nu voor het gehele jaar kosteloos ter beschikking aan de partijen die het zo hard nodig hebben. Uiteindelijk hopen we dat dit een plek wordt waar vrijwilligers, medewerkers en organisaties snel en slim aan elkaar gekoppeld worden voor een efficiënte samenwerking.’