Bechtle lanceert pan-Europese DAAS-oplossing voor Mac

23-03-2021 (10:46) - Tech

Bechtle introduceert een pan-Europese DAAS-oplossing (Device-as-a-Service) voor Mac. Met DAAS krijgen zakelijke klanten de vrijheid om een Mac met lifecycle-services aan te schaffen voor een vaste prijs per maand. Bechtle DAAS Compute voor Mac weerspiegelt de toenemende vraag naar Apple-producten in ondernemingen.

Het juiste IT-platform kiezen is een cruciale zakelijke beslissing dat impact heeft op de bedrijfsefficiëntie en de teamproductiviteit. Met Bechtle DAAS Compute kunnen nu ook Mac apparaten geïmplementeerd en beheerd worden in alle sectoren en industrieën van het bedrijfsleven.
 
DAAS Compute
Bechtle DAAS Compute maakt het eenvoudiger om Mac-apparaten aan te schaffen voor verschillende werkplekken. Met een abonnement op Mac as-a-Service, kunnen bedrijven altijd met de nieuwste hardware werken, de IT-werkdruk verminderen en makkelijk opschalen naarmate de organisatie groeit. Meer dan de helft van de IT-teams geeft aan dat ze teveel uren besteden aan het beheer van devices. Dit kost veel tijd en zorgt ervoor dat er minder ruimte is voor andere belangrijke zaken. Dankzij DAAS compute kunnen bedrijven nu snel, efficiënt en gemakkelijk werken met Mac en andere Apple devices. Met de as-a-Service oplossing kunnen apparaten eenvoudiger en sneller beheerd worden.