Benelux belangrijke groeiregio voor Zweeds tech talentplatform Proxify

17-05-2021 (17:02) - Tech

Het Zweedse tech talentplatform Proxify, dat remote developers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt op basis van expertiseniveau, maakt sinds het betreden van de Benelux-markt enkele maanden geleden een sterke groei door. De Zweedse (thuis)markt zal binnenkort zelfs ingehaald worden door Nederland en België in termen van klanten en omzet.
 
Proxify zal de komende periode dan ook meer focus leggen op het stimuleren van verdere groei in onze regio, onder andere door het openen van een lokaal kantoor en het aanstellen van een Benelux-manager.
 
 “Corona heeft duidelijk gemaakt dat programmeren op afstand heel goed werkt,” zegt Viktor Jarnheimer, CEO en medeoprichter van Proxify. “Het gebrek aan technische expertise in Zweden is zo groot dat bedrijven over de landsgrenzen heen moeten kijken om de developers te vinden die ze nodig hebben. Wat veel mensen ontdekken als ze met remote developers werken, is dat resultaten van een zeer hoog niveau zijn. In Nederland en België zien we dezelfde ontwikkeling.”