Bumble en MagicLab lanceren in-app video chat en voice call

03-07-2019 (09:00) - Tech

Bumble, de women-first app voor sociale contacten met meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd, heeft Bumble Voice Calls & Video Chat gelanceerd.Gebruikers kunnen nu binnen de Bumble-app telefoneren en/of video chatten zonder dat zij persoonlijke contactgegevens, zoals een telefoonnummer of e-mail, uit te hoeven wisselen.

 
'De toekomst van digitale verbinding wordt gedefinieerd door de veiligheid, zekerheid en welzijn van de gebruikers op alle mediaplatforms', stelde Whitney Wolfe Herd, Bumble oprichter en CEO. 'Bij Bumble, zijn we niet alleen geïnteresseerd in de veiligheid van de gebruikers, maar investeren we ook in tools om goed gedrag te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de app. Bijvoorbeeld door middel van producten, functies en wetgeving die daarvoor zijn ontworpen. Telefoongesprekken en video chats versterken onze toewijding nog meer om de veiligste en meest krachtige ruimte te creëren voor het leggen van nieuwe verbindingen in de liefde, vriendschap en professionele netwerken.'
 
'Telefoongesprekken en Videochats is een onmisbare game changer en de grootste industriële revolutie sinds het begin van de dating-app. De functie is een andere krachtige weergave van onze inzet voor de veiligheid en beveiliging van onze gebruikers, maar biedt hen ook een mate van gemak bij het verbinden, waardoor hun dating ervaringen gemakkelijker, minder stressvol en veel kosten effectiever wordt,' vertelt Andrey Andreev, oprichter en CEO van MagicLab. 
 
Bumble Voice Calls & Video Chat is ontwikkeld door MagicLab, dat Bumble samen met zijn stichtende team bouwt en bezit.