Contentful nieuwe toevoeging aan het Indivirtual palet

21-06-2018 (11:47) - Tech

Indivirtual is officieel partner geworden van Contentful. Door het premium partnership van dit cloud-native CMS kan Indivirtual een zeer flexibele en schaalbare contentoplossing bieden. Eén die bovendien zeer interessant is voor grote én kleine bedrijven vanwege de tariefstructuur.


Contentful is een jong maar snelgroeiend bedrijf met het hoofdkantoor in Berlijn en een vestiging in San Francisco. Het bedrijf begon met zijn CMS uit frustratie over bestaande content management systemen. Die zijn volgens Contentful lastig te implementeren, leggen beperkingen op aan ontwikkelaars én zijn duur in het onderhoud.


Contentful biedt zijn CMS daarom als SaaS-oplossing (software-as-a-service) vanuit de cloud aan. Daardoor beschikt u als gebruiker altijd over de laatste versie en zijn lastige upgrade-trajecten verleden tijd. Bovendien is de time-to-market extreem kort.


“We zijn zeer verheugd over het partnerschap met Indivirtual en verwachten hiermee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de succesvolle ontwikkeling van hun digitale platforms", zegt Taylor Gilbert, Director of Global Partnerships in een toelichting.


Over Contentful

Contentful biedt een Content Infrastructuur voor digitale teams om websites, apps en andere experiences te ontwikkelen. In tegenstelling tot een CMS, integreert Contentful naadloos met de moderne software stack. Het brengt een centrale hub voor gestructureerde content, krachtige management- en delivery-APIs en een flexibel aanpasbare web app waarmee ontwikkelaars en content editors producten sneller kunnen plaatsen.

Bedrijven als Spotify, Urban Outfitters, Red Bull, Jack in the Box, The British Museum, Xoom, Lenovo en vele anderen rekenen op Contentful in het beantwoorden van complexe vraagstukken betreffende Content Management in een multi channel wereld.