Deals met Influencers dankzij Juulr

09-05-2018 (14:17) - Tech

Begin deze week hebben de mensen van Juulr hun vernieuwde platform gelanceerd waarmee zij een oplossing willen bieden voor merken en bedrijven die zich richten op de B2C markt en in de weer zijn met Social Media en Influencer Marketing.


Gebruikers kunnen het platform inzetten om contact te leggen met social influencers en deals met ze maken om producten te promoten. De overeenkomsten die gesloten worden kunnen helemaal in detail op prestatiedoeleinden worden afgesproken. 

 

gelijk met Amerika

Volgens Sjors Goemans, oprichter van Juulr is het de ambitie van Juulr om Influencer Marketing solutions in Europa op minimaal hetzelfde niveau als de Verenigde Staten te krijgen: "En dat is aardig gelukt. We hebben de eerste testcampagnes met onze vaste klanten en partners vorige week afgerond en de resultaten zijn letterlijk door het dak gegaan" aldus de ondernemer. Juulr bedient op dit moment nog vooral Nederlandse en West-Europese merken en bedrijven maar wil graag ook adverteerders uit Amerika trekken. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het werkt. 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.