Deedmob wint internationale tech vrijwilligersprijs

12-11-2020 (10:53) - Tech

De Amsterdamse sociale tech onderneming Deedmob heeft een internationale tech vrijwilligersprijs gewonnen. Het bedrijf won de eerste prijs in de categorie Volunteerism in the Medical Sector van de Ideathon for Volunteering Impact.
 
Deedmob liet meer dan 400 andere (tech) organisatie achter zich. Founder en CEO Boudewijn Wijnands overtuigde de internationale jury met het innovatieve medical volunteer platform dat gebaseerd is op het online Coronahelpers vrijwilligerswerk platform. Aan dit platform hebben zowel Minister President Mark Rutte als Koningin Maxima recent aandacht besteed. ‘Wij zijn zeer vereerd om in dit diverse internationale gezelschap deze belangrijke prijs te winnen. Dit geeft ons een enorme boost om ons belangrijke werk voort te zetten’, aldus Wijnands. 
 
Aan de prijs zit een geldbedrag verbonden van 25,000 dollar. Ideathon for Volunteering Impact wordt georganiseerd door de Emirates Foundation en de International Association for Volunteer Effort (IAVE), adviseur van de Verenigde Naties op vrijwilligersbeleid.
 
Foto: facebook.com/deedmob