Digital Natives ondersteunt WeMakeThe.City

20-06-2019 (14:18) - Tech

Digital Natives werkt mee aan de ontwikkeling van een nieuw platform en festivalprogramma voor WeMakeThe.City. Voor de website designer is het extra bijzonder dat de gemeente Amsterdam, ook een klant, tijdens WeMakeThe.City het Nieuw Amsterdams Klimaatakkoord presenteert.


De stad Amsterdam wordt klimaatneutraal gemaakt. Industrie, bewoners, energiecoöperaties, het MKB, scholen, zorginstellingen, kennisinstellingen, VVE’s en maatschappelijke organisaties; er wordt op een schone, energiezuinige en toekomstbestendige stad ingezet in 2050.


Daarom organiseert de gemeente op 20 juni een uitgebreid programma in NEMO waarbij verschillende inwoners, organisaties en initiatieven aan bod komen. 


usertests

De gemeente en Digital Natives hebben gezamenlijk een intensief traject doorlopen om tot een nieuwe website te komen voor het Nieuw Amsterdams Klimaatakkoord. Digital Natives heeft bovendien verschillende prototypes ontwikkeld voor ondersteunende digitale diensten, die tijdens WeMakeThe.City samen met het publiek uitgebreid onderworpen worden aan usertests.