Dit is het programma van Dutch Digital Day

Dit is het programma van Dutch Digital Day

05-03-2019 (12:02) - Tech

Dutch Digital Agencies organiseert op 21 juni de vijfde editie van Dutch Digital Day. Hier komt de digitale industrie samen om hun injectie van next-level inspiratie te krijgen. Het thema is dit jaar 'Meet you on the other side'.


Achter iedere grotere verandering schuilt grote nieuwsgierigheid en leiderschap. Dit wordt aangejaagd door de geheime kracht van veranderaars, vernieuwers en oplossers, die achter de schermen werken. Vanuit het thema 'Meet you on the other side' worden zij centraal gezet.


De inspiratie wordt onder meer geboden door Nederlands trots Mieko Kusano, design director bij Sonos. Ze is een van de belangrijkste Nederlandse industrieel ontwerpers die al 15 jaar apparaten van Sonos ontwerpt en de ontwerp- en productteams leidt. Dit doet ze vanuit een filosofie die gevormd wordt door de combinatie tussen haar Japanse herkomst en haar Nederlandse wortels. 


meeslepende reis

Verder zal Mike Monteiro, een internationaal gewaardeerde keynote spreker op het gebied van design & ethiek, het podium betreden. Hij is oprichter en design director van Mule Design. Daarnaast schrijft hij regelmatig over design en ethiek en heeft inmiddels twee boeken uitgebracht: Design is a Job en You are my favorite client. 


Ook komt BBC-presentatrice LJ Rich aan bod. Zij neemt de bezoeker mee in een super meeslepende reis door haar toestand van synesthesie en haar unieke kijk op technologie en de combinatie tussen muziek en innovatie.


De dag wordt ook dit jaar weer gemodereerd door Jim Stolze. Kaarten zijn nog verkrijgbaar. 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.