DPG Online Services kiest voor PEXI

DPG Online Services kiest voor PEXI

11-08-2020 (20:59) - Tech

DPG Online Services (o.a. Nationale Vacaturebank, Independer, Tweakers) heeft PEXI geselecteerd als tooling om de workload rondom het creatieve proces te vereenvoudigen. PEXI is een adserver 2.0, waarmee display en video uitingen zeer snel kunnen worden geupload via tags zonder tussenkomst van een derde partij. Ook kunnen uitingen eenvoudig achter de tag worden aangepast. Hierdoor kunnen (campagne) management uren fors worden gereduceerd. 
 
Door gebruik te maken van PEXI blijft alle data van DPG in-house en wordt niet meer gedeeld met externe partijen als Google en Facebook. Een koppeling met de eigen uitgebreide dataset van DPG zorgt ervoor dat uitingen kunnen worden gepersonaliseerd. Zo kan conversie en engagement worden verbeterd. Er zijn al een aantal tailor made high impact formaten ontwikkeld voor het DPG netwerk, die zeer sterke performance laten zien. 
 
Willem Waardenburg (Oprichter PEXI) "We zijn erg blij dat we deze merken aan ons portfolio kunnen toevoegen, en vooral met een een innovatieve partner waarmee we PEXI in hoog tempo kunnen doorontwikkelen. Met de honderden miljoen contactmomenten die we nu maandelijks hebben kunnen we in sneltreinvaart leren en optimaliseren."