e-Spirit opent winkel van de toekomst tijdens DMEXCO

08-09-2017 (18:54) - Tech

e-Spirit, expert in digital experience platforms, opent tijdens de DMEXCO de winkel van de toekomst. De winkel van de toekomst laat zien met welke technieken retailers een brug kunnen slaan tussen de digitale en fysieke wereld. De Beurs vindt dit jaar plaats tussen 13 en 14 september in Keulen.


De winkel van de toekomst zit propvol touchscreens, sensoren en digitale billboards. Doel van al die technologie is het bereiken van de best mogelijke winkelervaring. Door consumenten te ondersteunen met gepersonaliseerde, relevante aanbiedingen en informatie worden ze optimaal voorzien in hun informatiebehoefte. Winkelpersoneel kan hierdoor effectiever opereren. Het bedrijf verwacht dat binnen twee jaar iedere ‘brick’ store zo’n gepersonaliseerde, omnichannel winkelervaring heeft. 


consistente winkelervaring

Matthias Meijer, Country Manager Benelux bij e-Spirit: “Content die nu veelal door retailers wordt gemaakt, wordt ofwel ingezet voor de eigen webwinkel en website of voor de fysieke winkel in de winkelstraat. Consumenten checken echter meerdere apparaten en kanalen voordat ze besluiten een product te kopen. Een nieuwe aanpak is nodig om content effectief te gebruiken in de online én offline wereld, zodat klanten een consistente winkelervaring hebben en zo goed mogelijk worden bediend.”


over e-Spirit

E-spirit is een leverancier van digital experience platforms voor de retail, het bankenwezen, verzekeraars en bedrijven in de maakindustrie. Het bedrijf richt zich ook op organisaties in E-Spirit is van origine met name actief in Duitsland, maar is door de interesse van bedrijven in de integratiemogelijkheden van het platform bezig met een snelle expansie in de Verenigde Staten en Europa. In Nederland wordt e-Spirit geleid door manager Benelux Matthias Meijer.


DMEXCO vindt dit jaar plaats tussen 13 en 14 september in Keulen. e-Spirit staat met partners in Halle 8 A-31. Gedurende de beurs worden in de stand demo’s gegeven en cases gepresenteerd.