Eneco app komt met Tussenstand Tool

14-06-2017 (13:21) - Tech

Eneco heeft haar vernieuwde app uitgebracht en voegt een aantal belangrijke features toe. Zo voorspelt de Tussenstand Tool de jaarnota. Gebruikers weten daardoor al ver van tevoren of ze aan het eind van het jaar geld bij moeten betalen of terugkrijgen, en kunnen hun gebruik daarop afstemmen. Ook de bestaande features hebben een update gekregen, waardoor klanten nog meer beter inzicht in hun verbruik hebben. 


veel makkelijker

Joos Luteijn, digital manager bij Eneco: “Onze app is een sleutelonderdeel van de service aan klanten. Daarom werken we continu aan verbeteren van de functionaliteit. We hebben het veel gemakkelijker voor klanten gemaakt om hun meterstanden door te geven, het termijnbedrag te verhogen of verlagen, nota’s te downloaden en gegevens aan te passen.”


hecht samenwerken

Danijel Bonacic
, director of strategy bij TamTam (part of Dept): “We ontwikkelen de app continu door op basis van nieuwe technologie en de inzichten vanuit het gebruik door klanten. Door hecht samen te werken met het team van Eneco en gebruik te maken van klantpanels en het forum, kunnen we perfect aansluiten op de behoeften van gebruikers.”