ESL Benelux Championship finales tijdens Bright Day 2017

10-08-2017 (13:04) - Tech

RTL Z’s tech platform Bright verwelkomt ESL Benelux op Bright Day met de winter-editie van de ESL Benelux Championship, het grootste esports-toernooi van Nederland.


Tijdens Bright Day op zaterdag 18 en zondag 19 november in de Jaarbeurs vinden de finales plaats van vier competities: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, HearthStone en Rocket League. Bezoekers van het techfest kunnen in de ESL Arena de finales live bijwonen en de nieuwste games spelen.


het beste aan esports in Nederland

”Esports is de nieuwe grote attractie dit jaar op Bright Day, want we willen het grote publiek de belangrijkste innovaties laten beleven”, aldus Bright-hoofdredacteur Erwin van der Zande. ”Met de komst van de ESL Benelux Championship plus de al eerder bevestigde aanwezigheid van spelers en shoutcasters van de E-Divisie hebben we voor Bright Day het beste aan esports in Nederland verzameld.”
 

naar een volgend niveau

“Na de succesvolle zomer-editie van de ESL Benelux Championship in de Amsterdam ArenA is het een geweldige stap om tijdens Bright Day esports naar een nieuw podium te brengen,” zegt Jaap Visser, managing director ESL Benelux. ”Dit is de eerste stap om beide evenementen naar een volgend niveau te brengen en samen het toonaangevende entertainment- en techfestival van Nederland te worden.”