Freshworks neemt Natero over

28-05-2019 (10:56) - Tech

Freshworks heeft de overname van Natero aangekondigd. Door deze overname beschikt Freshworks over een SaaS-platform dat marketing, verkoop, ondersteuning en klantsucces samenvoegt.


Met de technologie van Natero die aangestuurd wordt door AI/ML, kan het platform van Freshworks bruikbare data verstrekken aan de professionals in customer succes-teams. Dit helpt bedrijven bij het eenvoudiger voorspellen en voorkomen van klantverloop, het uitbreiden van het aantal accounts en het beheren van meer klanten met minder middelen.


'Klantenbinding mag niet beperkt blijven tot marketing, verkoop en ondersteuning. Vandaag de dag dient elk bedrijf te investeren in proactief klantenbeheer. Dankzij de toevoeging van Natero voor customer succes kunnen bedrijven hun klanten beter begrijpen, gepersonaliseerde en onderscheidende diensten bieden en van deze klanten trouwe ambassadeurs maken', vertelt Girish Mathrubootham, oprichter en CEO van Freshworks. 


klantervaring

'We delen de passie en toewijding van Freshworks om een ongeëvenaarde klantervaring te bieden', vertelt Craig Soules, oprichter en CEO van Natero. 'We kijken ernaar uit ons aan te sluiten bij het groeiende, wereldwijde team van Freshworks om zo bedrijven te kunnen helpen bij het werven van klanten voor het leven.'