Gen25 ondersteunt Cruyff bij internationale groei

09-10-2019 (15:56) - Tech

Cruyff, onderdeel van de Premium Inc. Groep, heeft eind augustus een vernieuwde webshop gelanceerd om het lifestylemerk internationaal te laten groeien. Om dit mogelijk te maken koos Cruyff voor de implementatie van Salesforce Commerce Cloud door projectpartner Gen25.
 
Premium Inc. Groep streeft naar internationale groei voor alle merken in de portefeuille. Voor de organisatie was er daarom behoefte aan een e-commerceplatform dat geoptimaliseerd is voor maximale conversie. Bovendien moest de nieuwe website van Cruyff schaalbaar zijn, mobile-first functionaliteiten én een luxueuze uitstraling hebben.
 

Customer experience centraal

De organisatie koos Gen25 als projectpartner om Salesforce Commerce Cloud te implementeren. Gen25 is verantwoordelijk voor het UX/UI design, projectmanagement en de ontwikkeling van de back-end en front-end. Om internationale groei te realiseren was het essentieel dat de customer experience nog centraler kwam te staan. Dit betekent onder andere dat de nieuwe website inmiddels is uitgerold in vijf talen.